NBTORRENT.COM: REPRENIM LA TEMPORADA: l'Altrium Torrent visita la pista del vell conegut Adesavi

REPRENIM LA TEMPORADA: l'Altrium Torrent visita la pista del vell conegut Adesavi

Aquest dissabte 12 de gener a les 20h, l'Altrium NB Torrent es desplaça a San Vicent del Raspeig (Alacant) per a disputar el partit corresponent a la catozena jornada de la Primera Divisió Nacional front a l'Adesavi.

L'enfrontament té regust a partit important, ja que es tracta de la reedició d'una de les semifinals de la pasada Fase final de primera autonòmica celebrada a la nostra ciutat, on l'equip de San Vicent s'emporta el gat a l'aigua.

Per part dels alacantins, sorprén la situació en la classificació ja que, a priori, semblava un equip en clares aspiracions d'ascens ja que conta amb jugadors que han sigut professionals durant la seua carrera esportiva, malgrat açò es troben per sota de l'equip torrentí amb un balanç de 4 victòries i 8 derrotes.

L'equip d'Ismael i Faus, que ha entenat dur en Nadal, viatjarà a San Vicent amb les baixes segures de Justin i Ferran els quals arrosseguen molèsties al peu, tot i les importants absències el Nou Bàsquet pretén continuar la bona marxa i reprendre la temporada de la mateixa manera que l'acabà. Tots els membres de l'equip són conscients que és un partit molt complicat.
Qui vullga desplaçar-se a San Vicent a animar que ho pregunte a Candi o a algú del Senior A.

PLANTER

CB UTIEL - Caixa Rural Torrent (senior B).
Dissabte a les 20h a Utiel

CB Jovens l'Eliana - NB Torrent (senior C).
Diumenge a les 18'30h a l'Eliana.

NB Torrent junior - Bàsquet Paterna A.
Dissabte a les 17h al pavelló El Vedat de Torrent.

NB Torrent cadet - El Pilar C.
Dissabte a les 12h al pavelló El Vedat de Torrent.

FDM-NB Torrent - CB Grupo Comares Aldaia.
Dissabte a les 10h al pavelló El Vedat de Torrent