NBTORRENT.COM: SOCIS NBTORRENT

SOCIS NBTORRENT

La targeta Amigues i Amics del NBTORRENT naix amb l'ànim de recordar els bons moments i continuar fent la història del bàsquet al nostre poble, perque tots som part d'aquesta història.

L’objetiu es crear al voltant del nostre club un teixit social que ens permeta continuar creixent. Estem iniciant una campanya per ajuntar a totes i tots els que vulgueu continuar units a un esport que ens ha agradat i ens agradarà sempre.



Fes click a l'imatge per a descarregar el formulari de la targeta de Amics i Amigues del NBTORRENT. Ens la pots fer arribar per correu electrònic (nbtorrent@gmail.com) o quasevol vesprada al Pavelló El Vedat.



Avantatges de La targeta Amigues i Amics del NBTORRENT:

Continuar unit al bàsquet.

Descomptes. Preus reduïts en les activitats del club (quotes de jugadors, campus, tornejos...)

Estar informat de l’actualitat del NBTORRENT. Tots els socis estaran puntualment informats per correu electrònic de: partits, actes, sopars, campionats, campus…

Invitació a events. Actes i sopars commemoratius-lúdics que el club organitze. I participació activa en el Día del Soci i el Día del Club.

Veterans. Incorporar-te a la secció de veterans del club, on disposaràs de pista per a 'paxangues'

Regals. Només per fer-te soci rebràs una samarreta del club.

Publicacions i material promocional. Rebràs a casa de forma gratuïta publicacions i material promocional que el club realitze.

Promocions i acords amb les empreses col·laboradores. Els socis podran beneficiar-se dels acords que el club establisca amb espònsors o alters empreses.