NBTORRENT.COM: Dia del Club *********CANVIS********

Dia del Club *********CANVIS********


Des del Grup d'Organització d'Esdeveniments i veient la demanda a través de la circular que va arribar fins a vosaltres, hi ha un lleuger "Canvi de Plans".

La Paella i el 3 x 3 Guia de carrers s'anul·len.

PROGRAMACIÓ De l'ESDEVENIMENT DIA DEL CLUB.

DISSABTE DIA 18 DE JUNY.
PAVELLÓ EL VEDAT

18:30.- RECEPCIÓ I ACOLLIDA INSCRIPCIONS EN DIFERENTS CONCURSOS, I ACTIVITATS (3X3 , TRIPLES, MATS, HABILIDADES......ETC) . Els equips que estaven inscrits, seguixen inscrits i seguix obert el termini per a apuntar-se.

19:00.- REALITZACIÓ DELS CONCURSOS I ACTIVITATS.
21:00.- SOPAR.

FINALITZANT EL SOPAR ES FARÀ ENTREGA DE PREMIS DELS CONCURSOS I DIFERENTS TROFEUS PER LA TEMPORADA 2015/2016. PROJECCIÓ DE VÍDEOS I FOTOS TEMPORADA 2015/2016.

La vesprada serà amenitzada amb música i quint i tapa, refrescos, granizados.....etc.

Per a una millor organització sobretot per al tema dels entrepans preguem entreguen la següent circular degudament omplida, ja que les reserves de la circular anterior quedaran completament anul·lades. Caldrà ser abonada en el moment de l'entrega del tiquet.



Sentim molt este canvi d'última hora, però encara així tenim la convicció que entre tots els assistents aconseguim passar una gran vesprada-nit. Es realitzaran a la nit entrepans per al sopar al preu de 5 euros amb beguda inclosa.