NBTORRENT.COM: Cròniques 15 - 12 - 2013

Cròniques 15 - 12 - 2013

Sènior Autonòmic:
A.B. Almassora 72 - NBTORRENT 76

Dissabte passat va tindre lloc un dels millors sopars d'equip que es recorden en el nostre sènior A des de fa molts anys. La plantilla al complet, també Yago que tornà malalt d'Almassora, i Migue, Paco i Javi que no pogueren anar al partit per motius laborals, volgueren estar presents a la nit, perquè intuiren que l'ocassió així ho mereixia. Tots els protagonistes de la vesprada posaren de la seua part per a que el sopar acabara formant part del llibre dels grans sopars del Sènior A: d'una banda, Almassora, que va fer el seu partit i tingué la mel als llabis; d'altra, un dels àrbitres, en permanent xarla i molt de jiji-jaja amb el públic local, i amb la ferma voluntat de posar-ho complicadíssim als visitants des del primer minut; i finalment també els jugadors de l'NB Torrent que tornaren a remuntar un partit gairebé perdut segons pareixia al segon quart, amb molta defensa i encert puntual als moments clau.

Almassora començà el partit amb molt bon peu, ficant algunes cistelles una miqueta afortunades, o millor dit, aprofitant el seu coneiximent dels taulells de sa casa. Gaudint de bonus des de molt prompte i enmig del caos ofensiu dels torrentins, Almassora anava llançada cap al triomf 26-13. Amb l'equip carregat de faltes, Yago amb la cara blanca i tremolant a la banqueta, Chus apunt de trencar-se… el panorama no era massa esperançador. Al descans 40-31.

L'inici del 3er quart va agafar freds als castellonencs i en un parell de minuts, la seua renda s'havia reduït fins al 41-39. Però Almassora va espabilar a temps i tornà a anar-se'n 49-41. A partir d'ací, gràcies a uns minuts bojos de contraatacs entre Pablo, Chus i Francis, va consumar la remuntada 49-50 i el quart hauria terminat 50-56 si no fos per un triple sobre botzina dels locals.

A l'últim quart hi hagué una miqueta de tot. Els torrentins aguantaren i donaren una espenta quasi definitiva a falta de 5:30 (54-65), però algunes errades en atac i tirs lliures regalats van donar vida a Almassora que es trobà amb 70-74 i quatre tirs lliures i pilota quan restava només 1 minut. Els locals desaprofitaren 2 dels 4 tirs lliures i la possessió (72-74), però Torrent va fallar també altres dos tirs lliures així que amb 30 segons per jugar encara estava tot per decidir. Almassora va perdre la pilota i feu falta ràpida. A Antonio no li tremolà la mà (72-76) i els ultims deu segons no donaren per a res més.

El millor del partit i del sopar va ser Pit Barra, per aclamació popular. En definitiva, una victòria molt treballada i celebrada de l'equip entrenat per Ximo Agapito, que afronta la setmana amb la ilusió d'acabar l'any guanyant a casa el pròxim dissabte davant Calasanz.

Sènior Preferent:
Maristas "B" 88 - NBTORRENT 53

Partit a l'aire lliure, en la pista trampa de Maristes i amb un fred important, amb grans baixes en el sènior i amb la gran participació dels jugadors del júnior A del NBTORRENT.

Sincerament, Maristes des del minut 1 va imposar el seu ritme, el seu físic i el seu domini de la pista i els elements. El NBTORRENT molt menys adaptat, amb un llast de victòries important en les seues files i amb un desànim generalitzat va fer que en els primers minuts al no estar al 100%, deixara de lluitar pel partit o almenys de donar-li importància a cada acció.

Maristes va ser superior clarament, no per joc, si no per físic i experiència, amb un joc interior dur i més potent que el nostre a què no vam saber fer front. Comentaris rivals "a bàsquet véns a desestressar-te i si et cau algun colp és com hacer...uffff, allibere tensión" amb estes paraules es mostra l'experiència rival i la saviesa de joc. Independentment d'açò, el NBTORRENT, va intentar millorar les seues opcions, les seues possibilitats gràcies al joc dels júnior, part molt important en este partit, arribant inclús a dominar en la pista de joc més que els sènior.

Este partit, és un més a sumar, una experiència més, un camí cap eixa maduresa que ens falta en el joc i una prova per als nostres júnior per a anar adaptant-se al ritme d'una nova competició, on a priori pareix que seran també part fonamental d'este equip en els pròxims mesos. El millor del partit va vindre després, celebrant l'amic invisible, i amb un sopar de germandat d'equip. Molt positiva el sopar i on vam poder "olvidar les penas".

Sènior 2 ª Zonal:
Jovens del Grao - Gentvikinga Torrent

Junior Preferent:
C.B. San Jose 59 - NBTORRENT 87

El passat dissabte a la difícil pista  del San José. Els d'Albert i Pedro afrontaven l'enfrontament amb molt respecte.

L'encontre va començar complicat ja que el rival anotava amb molta facilitat i a nosaltres ens costava una mica més. Poc a poc vam anar augmentant la intensitat i retrobant-nos amb l'estil de joc que ens agrada i així agafarem la davantera al marcador i les diferències anaren augmentant. Al descans arribarem amb un resultat de 30 a 42 i amb un fet important: els dotze jugadors inscrits en acta havien participat en el partit.

La represa va continuar amb la mateixa marxa que havia acabat la primera meitat. Amb defensa intensa i bon joc col.lectiu dels nostres. 39 -65 al tercer quart i 59-87 a la fi del partit.
Cal destacar la important aportació de jugadors com Carlos Benages i els minuts de qüalitat que aporten jugadors del junior zonal com Miguel López i Carlos Guimerà.

Ara cal preparar-se per a l'important partit que tindrem el diumenge que ve contra Godella, rival molt complicat que ens segueix a la classificació en segona posició.

Vos esperem el diumenge que ve al Vedat Arena a les 12:30h i amb ganes d'animar!!

NBTORRENT 93 - Picken Claret Rojo "A" 46

Victòria enfront del C.B Claret 93-46 i potser com a mínim important d'esta jornada fora guanyar o perder... Estem d'enhorabona! ALEX KELLNER CARRIÓ torna a disputar un partit en la lliga oficial després de 9 mesos recuperant-se i esperant la comunicació dels metges d'alta definitiva. Per fi, tot l'equip ho estava esperant!

Inici intens defensivament parlant per part dels nostres, anotant fàcilment. Estos primers minuts de ritme alt seria la tònica que hauríem de poder mantindre en tots els partits i és que és complicat. A pesar d'això, el segon quart no va ser roín tampoc, encara que la falta de decisió en diversos moments provocava errors en els nostres de forma exagerada i poc habituals als errors que solem cometre. En estos dos períodes, vam estar bé en defensa, però mal en moviment en atac, desconcertats i volent fer moltes coses però no acabar fent-les. Açò va provocar un davallada en el rendiment, comencem a ficar mans en defensa sense desplaçaments previs, atorgant molts tirs lliures al rival, els quals van saber aprofitar per a acostar-se en el marcador i reduir la diferència a tan sols 9 punts baix, quan a l'inici del període era de 18 dalt per al NBTORRENT, i és que en estos dos períodes tan sols anotem 6 punts.

Esta dinàmica havia de canviar, en el descans, vam prendre forces noves, vam recapacitar i vam eixir amb molta més decisió de cara a cistella, amb accions molt més elaborades, amb més moviment en atac i amb defenses més intenses. Tot açò va permetre que augmentàrem la diferència a poc a poc per a finalment acabar amb una diferència de quasi 40 punts dalt.

Destacar, el debut de KELLNER esta temporada, l'esforç en defensa d'Alberto i la mestria de Jovi al saber reaccionar de forma positiva davant dels problemes que se li van plantejar en el partit. Pedro, recupera't com més prompte millor.

Infantil Nivell 3:
NBTORRENT 52 - Colegio Larrode 24

Partit jugat el dissabte al matí en el pavelló de Torrent. Arribarem al partit amb moltes baixes, però amb ganes de seguir demostrant coses.

Començarem el partit amb fred, amb un primer període on solament anotarem dues cistelles. En el segon quart varem pujar les línies i aconseguirem robar pilotes en camp d'atac, però aquesta pressió també ens va fer concedir un parell de cistelles al rival. Continuarem millorant el nostre joc, i açò es reflectisc en un parcial de 14 – 3 en els següents dos períodes, on aconseguirem atacar bastant bé la zona plantejada per l'equip rival.

La segona meitat del partit va ser més favorable per al NBTORRENT, amb un joc més ràpid, amb tirs còmodes i dominant ambdues zones.

Aquesta setmana cal seguir treballant al màxim, Atop!

Aleví Nivell 2:
Valencia BC "C" 65 - NBTORRENT 34

Decepcionant el partit d'este cap de setmana dels nostres alevins.

Jugàvem contra el València Basket C i necessitàvem guanyar de 5 punts per a poder tindre possibilitats de quedar segons de grup i d'eixa forma veure si podíem jugar la fase de competició Preferent. Així i tot era difícil perquè només passaran alguns millors segons i nosaltres hauríem anat amb 3 derrotes. Però no va haver-hi opció. El partit va començar malament i va acabar pitjor.

Un 10 - 2 inicial a favor de l'equip local en el primer període pareixia que l'anàvem a contrarestar. El segon període ens ho portem per 5 - 10. No obstant això este segon període va ser l'únic que aconseguim guanyar i evidentment en cap moment vam estar per davant en el marcador.11 - 6, 13 - 3, 14 - 6 i 12 - 7 van ser els resultats parcials dels següents 4 períodes. El resultat final 65 - 34, encara que oficialment el marcador va registrar un 64 - 34 per un triple comptabilitzat com de 2 punts al final del partit.

Partit per a oblidar. Ara ens toca no fallar en les encontres que ens queden per a anar-nos-en a la fase de competició 1a zonal amb el cap ben alt. I anirem amb la il·lusió de quedar primers en eixa nova fase. No serà fàcil però anirem a per eixe lloc.